Sri Lanka Road Trip

Sri Lanka Road Trip

 

Sri Lanka este renumită pentru activități pe tot parcursul anului.Așadar, soarele, nisipul și munții oferă celor care caută aventuri cele mai bune senzații tari pe care le pot găsi. Sri Lanka Activities a fost la curent cu introducerea celei mai recente aventuri în Sri Lanka, respectând toate cerințele de siguranță. Adeptul de aventuri trebuie doar să decidă locul ales. Aceste aventuri variază în funcție de locație, așa că vacanța pe o mică insulă tropicală vă oferă acele aventuri de a experimenta adrenalina, puteți călări pe repezi dimineața și puteți lua o lecție de surfing seara. Aventurile merg la fel de motor și se scufundă în ocean câteva ore mai târziu.

Vă puteți bucura de călărie cu elefanți, drumeții și etc. În această insulă, există mai mult de 70 de sanctuare, parcuri naționale și o serie de zone umede și lanțul muntos din Sri Lanka. Prin urmare, biodiversitatea din această țară este considerată a fi mai mare pe metru pătrat. Sri Lanka are multe activități în pădurile tropicale, pădurile virgine și zonele umede. Există, de asemenea, multe ecosisteme cu mangrove, dune de nisip, plaje, alpinism munților din Sri Lanka și recife de corali. Numărând peste 220, Sri Lanka, pentru dimensiunea sa, are probabil cel mai mare număr de cascade din orice țară din lume. Riders din Sri Lanka vor gestiona toate lucrurile.

Rafting în apă albă(White Water Rafting)

Această activitate de rafting în apă albă este o distracție grozavă atât pentru cei începători, cât și pentru experți. Este cu o gamă largă și gradare de repezi. Unele dintre apele mai turbulente ale insulei, cum ar fi râul Kelani. Kithulgala este renumit pentru rafting. Kitulgala, în țara de deal de la sud-vest de Kandy, oferă o bază ideală din care au loc multe excursii de rafting cu apă albă. Dacă căutați o bază de activități și agrement aproape de Colombo, Kitulgala este locul potrivit. Râul și împrejurimile te vor face să te simți fermecat. Și experiența memorabilă în timpul raftingului în apă albă în Kithulgala.

Rafting în apă albă

Drumeții și drumeții(Hiking)

Pentru drumeții dornici, țara montană acoperită de ceață din Sri Lanka oferă o șansă fantastică de noroc. Deci, această zonă frumoasă renumită pentru drumeții și drumeții belihul Oya și Horton Plains. Deși Vârful lui Adam, Muntele Haputale și Knuckles. Numeroasele lor plimbări, inclusiv Little Adam’s Peak, Ella Rock și lanțul muntos Namunukula. Aceste locuri sunt un adevărat paradis pentru drumeții și drumeții.

Când, misteriosul parc național Horton Plas oferă drumeții excelente și drumeții într-un mediu neobișnuit, caracterizat de pete de pădure, pajiști și vegetație de înaltă altitudine. În Sri Lanka, cu mii de kilometri de piste, există opțiuni de drumeții pentru toate nivelurile de fitness și experiență. Când urcați pe pitorescul Adam’s Peak, vă începeți ascensiunea noaptea pentru a ajunge în vârf pentru a asista la răsăritul magic, cu vârful aruncând umbra sa mistică asupra munților nori de dedesubt.

Cei mai buni munți sunt Knuckles Mountain, Belihul Oya, Ohiya, Sigiriya și Adam’s Peak.

Drumeții și drumeții

Balon cu aer cald (Hot Air Balloon)

Această activitate este nouă în Sri Lanka. Balonul cu aer cald plutește la înălțimi de 500-2000 de picioare în medie. Majoritatea străinilor se bucură de acest balon cu aer cald. Deși, acesta este un sport relativ nou în Sri Lanka, conceptul a luat o turnură profesională. Asta, cu piloți de balon cu aer cald instruiți și echipaj la sol în coordonare cu traseul. Deci, nicio șansă nu este luată de la sine înțeles. Așadar, întreaga experiență cu balonul cu aer cald va dura aproximativ 4 ore începând cu pregătirile și umflarea baloanelor. Într-adevăr, lecțiile de siguranță și timpul de aterizare sunt incluse. Un tur general începe încă de la ora 6.30. Puține organizații locale oferă plimbări cu balonul, acestea trebuie să fie făcute în prealabil.

Pregătirea balonului, informarea zborului, decolarea, zborul, aterizarea și preluarea plus întoarcerea la hotel după un mic dejun cu șampanie este, în total, de aproximativ 3-4 ore. Veți reveni la hotel la timp, în general, între orele 8:30-9:00 Cufundă-te în călătoria vieții. Bucurați-vă de o plimbare cu balonul cu aer cald peste frumoasa zonă rurală din Sri Lanka. Există puține plăceri la fel de uimitoare și de neuitat precum plutirea ușor peste priveliști uluitoare ale acestui paradis tropical. Deci, este o experiență pe care nu o vei uita niciodată…

Balon cu aer cald  srilankan road trip

Călărie Elefantul   ( Elephant Riding)

În Sri Lanka aproximativ 3000 de elefanți sălbatici cei mai mulți trăiesc în minneriya, kaudulla, zona parcului național wasgamauwa. Într-adevăr, 200 – 250 de elefanți domestici trăiesc pe această insulă. De fapt, în Sri Lanka puține locuri sunt disponibile pentru călărie cu elefanți. Ma hoods (care are grijă de elefanți) s-au antrenat foarte bine să se miște cu popoarele. Habarana (mai aproape de Sigiriya) este cel mai renumit pentru călărie. Fundația Pinnawala Millennium Elephants. 

Călătoria Habarana, Minneriya și Kaudulla Elephant Ride sunt renumite pentru activitățile de călărie cu elefanți.

Călărie Elefantul  srilankan road trip


Tururi de sat (Village Tour)

Programul de tururi ale satului se desfășoară în principal în Sigiriya / Habarana / Dambulla. De fapt, pentru acest tur durează aproximativ 02 ore. Acesta este un turneu faimos în Sri Lanka. Include călăria cu cărucioarele cu boi și călăria cu catamaranul. Deși, mergeți până la casa săracă din sat prin câmpuri de oră, demonstrație de gătit a mâncărurilor autentice din Sri Lanka și o plimbare cu tuk-tuk din sat până la punctul de plecare în tururile satului.

Tururi de sat  srilankan road trip

× Inquiry support?